Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trosor på glovet, lampor i taket och du och jag någonstans där mellan

du är så fin,
jag smälter som margarin
varm och gul
fast ganska ful
men du säger att jag är söt

jag hör din röst
som om det skulle vara till någon tröst
du ser på mig
och dina läppar formar "nej"
men hjärtat slår fort
och mig spelar du som ett kort

jag vill gå nu
men... där finns ju du


överallt.




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH