Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Hannadraken senryu


Sjutton syndfulla stavelser



den största synden
att inte vilja älska

det är mycket synd!









Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-04 08:32



Bookmark and Share


  Ilona _L
Apselut!
2008-11-05

  Eva Enjebo/Drugge VIP
ja fy så trist
2008-11-04

  Carola Zettergren
Mmm..Tragiskt så det förslår!
2008-11-04

  Mona*
Jo
2008-11-04

  glittertindra
så är det nog..
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder