Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet

Jag känner den tomma luften flyta in som ett moln av ångest
känner det svarta täcket från natten strömma in över mig,
allting är en dimma.

Gränslöst svävar mina tankar genom nattens dimma,
långsamt flyger mina ord,
genom allt som någonsin varit,
och allt som kommer bli,
för allting finns utanför ditt fönster,
du behöver bara andas in.




Fri vers av Linus Höjdegård
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-05 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Höjdegård