Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antagligen poesi, vet inte riktigt vad man ska kategorisera det som annars


Seriösa försök att vara värdelös

För jag ska bete mig som ett svin i resten av mitt liv,
skiter i vilket, vem bryr sig om jag får hiv,
För allting är falskt och äckligt uppenbart,
finns inget som hjälper, går inte att se klart.
allt dubbelspel och skit bakom min rygg,
alla som försvinner, ingenstans att känna mig riktigt trygg,

och om pengar bara är papper,
är papper bara pengar,
är pengar värdelöst,
är någonting riktigt seriöst.

För jag ska bete mig som ett riktigt svin,
glida runt med ett elakt och äckligt jävla flin,
i värdelösa försök att vara seriös,
i seriösa försök att vara värdelös






Fri vers av Linus Höjdegård
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-23 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Höjdegård