Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma sak igen i guess


Äckliga

Äckliga tankar i en äcklig kropp,
äckliga tankar som aldrig lär ta stopp,
sjuka ideer som snurrar i min hjärna,
inget du vill höra, i alla fall inte gärna.

Så mycket tankar som bara snurrar runt,
så äckligt och jobbigt,
när alla snackar strunt,

ingen riktig mening i något som görs,
ingen mening med att prata
när man ändå inte hörs.

vilken mening är det med att finnas
när ingen riktigt ser
varför ska man minnas,
något som inte ens gör att jag ler,




Fri vers av Linus Höjdegård
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-23 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Höjdegård