Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte du fanns



Om inte du fanns

vem
skulle älska mig då
vem skulle famna mig varligt
famna mig hårt
när världen
kommer för nära inpå
vem
skulle sakna mig här
vem skulle skicka varma
tankar med vindarna
förbjudna blickar som bara
brevduvan bär
vem
skulle viska mitt namn
vem skulle bära min oro
lyfta min sorg ur mina ögon
tills sin famn
vem
skulle hålla min hand
vem skulle krama den varm
smeka den tryggt
i främmande land
vem
skulle försvara mina ord
vem skulle skydda mig
med sin kropp framför min
vara mitt slott,min borg
på denna jord


vad stor och svart
världen tedde sig då
vad ensam och svag
min blick tedde sig då
vad ensligt vägen skulle slingra
fumligt min händer fingra



Om inte du fanns

vem skulle älska mig då
vem skulle famna mig varligt
famna mig hårt
när världen
kommer för nära inpå





Fri vers av Havanna
Läst 504 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-05 10:16



Bookmark and Share


  Fokus
Skönt att vara beroende av någon, önskad och älskad. Längtanstext!
2008-11-05

    Maria Malm
Mycket fint om insikten av vad kärlek, vänskap, trygghet kan betyda.
2008-11-05

    ej medlem längre
Jättefint skrivet!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna