Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt jobb och nya utmaningar


Lost in Space


Andra dagen och jag funderar allvarligt på hur jag ska klara detta

Jag känner kraftig otillräcklighet - vad har jag gett mig in i

Det är såmycket teknik jag ska besluta om som jag inte förstår
Så många regler att ta hänsyn till som jag inte har erfarenhet av

Förkortningar och processer äter upp mig och jag drunknar

MY GOD hur ska detta gå


Nämnde jag att jag är rädd oxå











Fri vers av Nova-Liv
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-06 12:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vad är väl rädsla utöver känslor som bara måste finnas där för att göra envar alert och ståendes på tåspetsarna, vilandes på vassan egg?
2008-12-09

  MeAmmie VIP
Spring snabbt som fan och du kommer ända fram! Klart du klarar det detta gick ju kanon bra!
2008-12-04

  Blodros
...du beskriver det bra...det där med att börja nytt jobb...nya saker...känner kanske ingen...tvivlet på sig själv.
och i din sista mening går det att känna den känslan.
2008-11-06

  Della K
Man kan mycket mer än man tror...

Utan utmaningen får man kanske aldrig reda på det dock.

Det är därför utmaningar är så fantastiska.


Klart du fixar det!


Och om du fastnar... fråga om hjälp?

Jag vet, det e skit svårt för oss Skandinavier, men det är faktiskt ett ganska bra sätt... ;)
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv