Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några raders tankar.


Fight for What?

Every time I fight, I loose.
Every time I get my hopes up, I crash back down.

Every time I fall in love, I get hurt.
Every time I start to like someone, They end up running.

Every time I show how I rely feel, They complain and say: you don't have it bad!
Every time I try, I fail.

Every time..




Övriga genrer av Broken Spirit
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Spirit
Broken Spirit