Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är inte bara en dans på röda rosor.


Kärlekens Svek

Jag står här vid avgrundens brant
och fattar inte att det är sant.

Jag samlar på modet för att ta steget ut
och få allt att äntligen ta slut.

Jag vill inte att det ska vara så här
men ingen kan ju se att jag är kär.

du höll mig i handen vid kärlekens port
men försvann sedan lika fort.

Du var en gång min kärlek
men du blev sedan min sorg.




Fri vers av Broken Spirit
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Spirit
Broken Spirit