Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wait tom.

devorekulendåattsägasåhärpåentisdag

attfastendetintesynssåärmånenfullikväll

jagharennyvänimittrumochhanhetermartens

stumsomhanärgörhanmignervös

fallingdownscarlettiwaitsvackralyrik

såensångfördejagmött

ochomgudvillsåslinkervällenklunk och om gud vill och om gud vill...






Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-07 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock