Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitel

Det som är.

Andas. Andnöd.

Jag springer. Regnspikar mot panna, dov huvudvärk. Glaskross mot huden. Slipar på ytan, det känns. Tränger sig in, gör hål i huden, djupare, det gör ont. Det stannar där.
Jag kunde vänt hem.
Hur många mil till. Faller. Vitt ansikte. Jag kan fortsätta, jag kan kämpa, jag kan allt, jag faller. Min ängel, är jag ute på irrvägar.
Gult fält. Fall, svimnig. Jag fick inte sagt, jag hann inte säga. Allt.
Ingen änglavakt. Segla neråt utan lyftning.
Andnöd.
Jag vänder. Mig om. om. Igen.




Övriga genrer av dis
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-07 15:50



Bookmark and Share


  halmstrå
Falla är ju en början. Landa är fortsättningen. Och resa sig upp är väl kanske början på ett nytt fall. Livet...
vi faller nog alla i det ibland. Bra skrivet.
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

dis