Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inte kvar

Din hand är prydd av rosor
Sköna kvistars dans
letar sig varsamt
Dansen i tanken är aktsamt strävande
Vilandes sträcker du ut din hand
Leendets band varsamt håller
Skygg blick trasslar sig samman söker famnens värme
Närmande ansats skuggas av fasa
Når inte mer finns inte kvar




Fri vers av dis
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dis