Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växer vi träd

Vi växer i något tillsammans
Stort träd
ödemark till vänster
folkvimmel till höger
Vi är grenar som sträcker mot skyn kvistar som bryts

Faller mot marken
I trädtopparna skiner oss solen, glänser vi blad och

i varandra

Barken och trygga innanmätet ger ro och stadga näver ihop
till träd och grenar
folköde ödefolk fullt liv
växer träd (i mig, i dig, i oss, för oss)

Bruten bark är sårskåpa
rötter är grenar som tillslut slingras ihop
till ett
två träd
i oss, för oss




Fri vers av dis
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dis