Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetika


Ett slag?...nja..............
Två slag?...absolut inte.........
Ständigt återkommande?.....
........NEJ! då är allt hopp ute.....
......Om inte....hämnd, förintelse,
total nedgöring, nedmosande i stoftet,
kvaddande av egot och krossad näsa,
möjligen är en lösning..........

........Och det är det!

Så här ska laddas! Ärmar uppkavlas!
Käkar bitas ihop! Tänder gnisslas!
Nävar spottas! Knivar slipas!
Pennan vässas!

....Ska bara badda såren först.........
...........vänta bara............
Jag är inte färdig med dig än!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2008-11-07 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP