Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just ask me


Konstigt - man behöver
inte ha besökt en plats
för att veta hur där är.

Ta Helvetet t.e.x.
Har inte en aning var det LIGGER.
Men jag vet ALLT om det.

Teoretiska kunskaper
är aldrig fel, sägs det.

Så sant, så sant.
Är det någon som vill
ha navigeringshjälp att
undvika närmare bekantskap,
säg bara till.
Står gärna till tjänst.






Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-07 23:10



Bookmark and Share


  iennie
Jadu, jag ska lägga det på minnet
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP