Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sett kort.

idag upptäckte jag en röd hand över mitt bröst
en spricka har letat sig igenom mitt ansikte

se på mig som din vänliga fiende
sluta ta död på dina ord

mina tankar har ingenstans att ta vägen
hur länge skall jag behöva stå här?

jag lyssnar och anpassar mig
jag väljer mina ord väl så att de kan förstå

du blundar för verkligheten
du låg där av en andledning




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock