total skrivkramp senaste månaden....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

total skrivkramp senaste månaden....




frågor utan svar..

 

 

 

kanske jävligt fel

 

eller helt rätt

 

 

åter igen hel

fast på annat sätt

 

 

saknas ändå en del

av ett hjärta rött och hett

 

 

 

 

 




Övriga genrer av emilf77
Läst 467 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-08 22:57



Bookmark and Share


  Maria T
Längtan och saknaden finns i dina ord.
Jag har saknat dig!
2008-11-09

  thyra
Läsvärd text! Javisst :) Trots skrivkramp så finns orden där, i väntan att falla på plats i meningar som beskriver och önskar. Fint!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77