Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg en intervjuv med Gessle


Det är dumt

 

Hon är tystnaden som smeker min kind

Hon är mörkret där jag famlar runt som blind

Jag försöker att förstå

Hon vill att det ska vara vi två

Det kan vara svårt att förstå

 

Det är fånigt  att tvivla men jag gör det ibland

Tänk att du vill ta min hand

Det är dumt, men osäkerheten finns där tänk att du vill ha mig

Precis så som jag vill ha dig

 

Hon dansar framför mig och går upp i musiken

Hennes rörelser, hennes mimik utgör en stor del av mystiken

Det kan vara svårt att tro

Men hon tar bestämda steg hör ekot från hennes sko

Hon vill vara min det kan vara svårt att tro

 

Det är fånigt att tvivla då jag hör dina ord

Men tänk att du har velat ha mig med om bord

Det är dumt men det känns så stort förstår du

Du säger att du alltid vill ha mig så som jag vill ha dig för evigt och nu

 

Hon lyssnar under tystnad och ger mig ett skratt

Och jag vet att hon vill älska i natt

Vem skulle kunna tro det

Hon vill att vi ska bli ett

Ibland har jag svårt att förstå det




Fri vers av PPQ
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-08 23:05



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Att det ska vara så svårt att tro på lyckan, så svårt att man nästan låter den gå förbi.
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ