Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kvinlig intuition

Hon står på sina bara knän med nakna händer
Önskar att livet hade varit bättre och att kärleken kommer för att ge henne tröst

När hon väl får som hon vill
Är tydligen inte det tillräckligt

Hon vill ha mer
Utifrån sina förväntningar stjälper hon honom för att forma sin drömprins

Och när hon tillslut förlorar honom
Så skyller hon på att han inte gav henne den närhet hon behövde

Ömsesidig kärlek hon länge har drömt om




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi