Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En manlig intuition

Han står med en rak rygg under alla situationer
Har en dov röst och ett sätt att föra sig på

Hoppas på att hitta den kvinna som kan mätta hans begär och ego
Och att hans teknik och hållsamhet kan kamma hem bytet

När han väl har hittat kvinnan som han hoppats på
Börjar ett samspel att beröra honom

Stor och stark som han är beskyddar han henne under sin ståtliga mantel
och sveper henne med sin så manliga förtrollning

Men när maskeraden tar slut och kärlekens makt får sin gång
Börjar han att tvivla eftersom testosteronet ej räcker till

Och när självkänslan börjar att vackla för honom
Märker han att inget längre går att kontrollera

Nu står han där tillslut tomhänt med en älskarinna som bara kunde ge han tillfälligt sex samt mätta hans ego

Han är nu en satirisk manlig gestalt
Med kärlek som han länge drömt om
Och med kuken tomt vifftandes i näven








Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 331 gånger
Publicerad 2008-11-09 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi