Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna är då skriven av mig själv, till mig själv om någon skulle vara nyfiken, så vet ni det nu


svårt

men säg nåt nytt
kom på något själv,
för en gångs skull

bara sluta forma andras ord
slänga dem ur dig
stöta dem, blöta dem

så svårt kan det väl inte vara

jo,ego, så svårt är det




Fri vers av orphidia
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-08-10 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orphidia
orphidia