Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tio dagar inte lång tid, men mycket kan hända, både positivt och negativt


10 DAGAR OCH SÅ MYCKET HÄNDER

Jag sitter vid mitt köksbord,
en kopp kaffe framför mig

Tänker tillbaka, på dom sista
tio dagarna, så mycket som har
hänt

På väg till min vän, blir jag av
med plånboken, och allt som
finns i den, jag hade ändå tur,
i det som inträffade, jag fick ju
behålla mobilen,och tågbiljetterna

Trevliga dagar hos min vän, följde
med ut på spelmansstämma, så
roligt det var, till och med jag dansade,
det var så längesedan, så jag knappt
minns

På tåget hem, var jag vaksam och
rädd, min handväska den hade jag
innanför jacka, och jackan den hade
jag på mig, hela resan hem

Så är jag hemma, hemma hos mig,
längtar till min vän, där jag också
är hemma, hemma hos honom

Måndag på vårt symöte, får jag veta,
att en vän somnat in, en riktig, en
verklig vän, en förtroende vän, det
kändes tungt

Det tog några dagar, att förstå, vi
skulle aldrig mera, berätta för varandra,
det som tynger och tär

Nu har du det bra, slipper det onda,
värken, som du dragits med en lång,
lång tid

Tisdag, mitt besök på hjärtmottagningen,
som visade varför, jag varit så trött, ben
som svullnat och värkt, så skönt att få en
diagnos, och råd om att undvika, all stress
och jäkt

I dag tog jag mod till mig, ringde bad om
hjälp, när mitt jobb som kassör, i våran
hembygdsförening, tydligen ska vara, att
ställa upp på allt, det föreningen anordnar,
nu är det slut med det

Tänk så skönt, att kunna säga nej, utan
att få dåligt samvete

anits 10 november 2008




Övriga genrer av anits VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-10 12:42



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint berättat om hur mycket som kan hända på tio dagar. Det är gott när man klarar av att säga nej utan att få dåligt samvete.
2008-11-10

  Elaine.S VIP
Tio dagar är inte mycket men kan sätta stor prägel på de dagar som kommer...
2008-11-10

  Annette Andersson
Så mycket som hänt dig sista dagarna. Bra att du kan säga NEJ med gott samvete (det skulle jag också behöva lära mig).
Jag tänker på dig!
2008-11-10

  Sofie Viktoria
Det är skönt att få svar och en lättnad att kunna säga nej. Det var bra gjort!
2008-11-10

    sajo
Det är otroligt viktigt att kunna säga det lilla ordet NEJ som även är stort. Det är inget farligt att säga nej.

Dina ord är så bra skrivna och en otroligt vacker bild.
2008-11-10

  Fånga dagen
Bra beskrivning om hur livet kan vara både positivt o negativt
kram ak
2008-11-10

    Ken Cassel
Stina
Du beskriver dina känslor så fint
Hoppas att allt är bra med dig idag i alla fall trots väder och vind

Kram på dig
2008-11-10

  Bibbi VIP
Ja, "tänk så skönt, att kunna säga nej, utan att få dåligt samvete"
Bokmärke.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP