Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga klyfta



Håller dig tätt intill mig
varsamt med längtans begär
känner ditt liv pulserar mot mig

Krävande händer ner mot din höft
släpper långsamt mitt grepp
ljuvliga klyfta som finns mellan oss

lyckan, att finna mig själv i dig









Fri vers av Nimrod
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimrod