Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre en glad amatör

 

att minnas allt det underbara

den stora kärlekens

ljuvliga värme

 

inser att utan kärlek

är livet fattigt

saknar så kroppen skriker

 

det blev till sist min tur

och min älskades önskan

blev uppfylld

 

skriv skriv skriv

den där boken

sa han

 

inte visste jag då att

det skulle bli min

enda livskärlek

 

att poeter.se

blev min livräddare

att det var här vännerna fanns

 

hellre en glad amatör

än en förtvivlad

storhet

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-20 13:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med En Annan Mia här till 100%
2008-11-20

  Ilona _L
Hellre en glad amatör än ett förtvivlat proffs, skulle jag vilja säga!
Men det är jag det...
Jättebra skrivet!
Håller med dig till fullo!
2008-11-20

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag tycker det är braatt du finns här bland oss
Skriver jag som enliten amatör så
2008-11-20

  * Ammi *
ja vi är många glada amatörer här, glada i vår lilla värld ..
att skriva är nån slags terapi,
kram
2008-11-20

  Sladjana Zubcevic
"hellre en glad amatör

än en förtvivlad

storhet"
Bra skrivet.
2008-11-20

  iennie
Underbar sida detta jag håller med : )
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP