Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen viskar..ur min suck


En ny dag då tankar virvlar,
med tvätt, blötläggs med disk
och sugs upp av dammsugning

då känslor fylls med fotbad,
lyfts upp av musik, komponerar toner
och njuts av egna medel

men oavsett vad denna dag ger mig,
i alla urklipp till min dagbok,
måste jag vända blad

....viskade gryningen i mitt öra




Fri vers av Rosen VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-11 08:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket fint!!!
2008-11-11

  anits VIP
Så vacker och ljuvligt att läsa
om en ny dag och vad den ger
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP