Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens trasiga tyg

Ensam i ett rum
Tystnad runtomkring
Mörker är allt som finns
Svart är allt jag ser
själen är tung
Och trasig
den hänger i trasor
Som trasigt gammalt tyg

Svårt att laga
Blir det när den är
Så väldigt trasig
När den hänger i slamsor
När den knappt håller ihop
Den är nästan omöjlig att laga

Men Du kan hjälpa mig
Så fort du börjar se åt mig
Du kan göra
Min själ väldigt hel
Igen
som den varit förr
Du kan göra
Själens trasiga tyg
Lagat




Fri vers av WaldElin
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 10:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Smärtsamt vacker.

Eva
2008-11-15

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

WaldElin