Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som inte brydde sig

Står vid din grav.
Jag gråter inte.
Jag sörger inte.
Jag bara tänker på vilken djävel du var mot mig.
Jag hade ju alltid fel.
Jag var ju bara en del, en del av din ideé.
Du var en främling.
Någon som jag inte kännde.
Du fanns aldrig vid min sida när jag behövde dig.
De sista åren i ditt liv var jag bara någon som du inte behövde.
Men jag är en stor tjej nu & stora tjejer gråter inte.




Fri vers av Katten93
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93