Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning smakar tvål

mitt öra vibrerade till
och huvudet välte

tvål rinner ned i
mina ögon från
mitt hår
och det svider
jag står paralyserad
lamslagen
och väntar på att smärtan
skall gå över

och fastän jag inte
är ledsen
rinner tårarna
tillsammans med vattnet
i duschen
det syns inte
men jag känner det
känner skillnaden

och det är så det känns
när jag gömmer sanningen
i mitt skälvande hjärta




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH