Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig slutstation

Tomhet

Skriker ut mina ensliga tankar
Låter frustrationen eka inom mig
Så högt att ingen kan höra
Sann natur blir till onatur

Upplösning

Skyddar mina känslor
Kastar min nyckel så långt jag kan
Försöker hitta någon mening
Så bra att jag glömt bort låset

Neutralitet

Tiden tickar
Andas nu frisk luft igen
Utforskar nya miljöer, så givande;
Att onatur övergår till natur

Överbalans

Låter mig sakna
Något som jag innan berört
Försöker frenetiskt att hitta
Nyckeln jag långt om länge försökte glömma

Explossion

Smälter låset, lättar på stegen, håller huvudet högt
Till en mark som jag ej trodde sett förut
Lyckas att finna
Samma utgångspunkt jag startade min resa ifrån


En del gravitation är inte menad att flyta när andra faller....






Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 00:18



Bookmark and Share


  Матрёшa
fint!
återkommer.
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi