Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Om att vinka farväl när ingen ser

Du är den avskavda färgen i betonggolvet
jag är den torkade glassen
på din nattskjorta

skickar tomma kuvert
och tar farväl av platserna jag aldrig besökte
spiller rödvin
mellan
dina särade läppar

du är fiktion
en nedtecknad känsla
som pulserar under tinningen

du försvinner längs kontinenten
i vatten och lösningsmedel




Fri vers av Nicole Margit
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-13 13:59



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Damn! va bra du skriver...

Du är otroligt duktig att med några få ord skapa serier av bilder och känslor som liksom strömmar förbi i huvudet.

Applåd och bokmärke från mig.
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit