Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För min älskade, du av mitt hjärta. Jag önskar så innerligt att hon vore här hos mig.


Änglar i himlen, kärlekens fråglar

Detta hål mitt hjärta ligger i, denna avgrund utan slut.
Ur detta verk av sorg och ensamhet, jag kan inte hitta ut.
Ack ska denna känsla en dag bli min död?
Eller ska jag en dag hitta lycka i överflöd?
Endast de änglar i himlen, de kärlekens fåglar.
De vackraste av varelser, de som inget skadar.
Endast de vet det slutliga svaret.
Endast de vet framtiden på min ensamhet.
Du är en av dem, du mitt hjärtas kärlek.
Och jag följer dig var du vill, med dig blir allt en lek.
För de stjärnor på himlen kan inte tävla med din skönhet.
Även om du omöjligtvis kan vara perfekt i din helhet.
Är du den perfekte för mig.
För mitt hjärta slår endast för dig.




Fri vers av Attus
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attus