Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för en novelluppgift i svenskan.


... försvinner med livet.

Så som natt följer dag.
Så följer döden livet.
Mitt sinne kan äntligen vila.
Mitt hjärta kan få sin ro.
All sorg den försvinner.
Försvinner i mörkret.

Som ditt ansikte för min syn.
Så har längtan förföljt mig,
Men efter livet är du borta.
Du finns då inte längre.
Ditt ansikte, det försvinner.
Försvinner i mörkret.

Smärta var mitt liv.
Den var ständigt där.
Min sorg var smärta.
Så även min längtan.
Men den försvinner med livet.
Försvinner i mörkret.




Fri vers av Attus
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-12-10 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attus