Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om idag...


idag var dagen ljus
redan från början

solen visade sig
solen visade vägen

dagar som idag
ger positiv energi

jag önskar mig
fler dagar med ljus




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson