Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november.

jag bär min själ på utsidan
hur länge orkar kroppen släpas med?

du är en vacker katastrof..

vet du det?




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock