Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller Dina Bröst & ger Dej...





                                   ...Healing...

Oh what a Feeling!

Smeker dina Bröst

Väcker din slumrande Lust

I Ljuset vi smärtorna Delar

Kärleken är det som Helar

Vi dricker jubel ur Guds Brunn

Tårar av Sorg & Glädje

Mun mot Mun

tills ett Leende

spricker ut

&

du 

blommar

i ett Tjut

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 3936 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-13 23:13



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ok här kommer mailet som kommentar på begäran...

Jo nog är den lite erotisk men jag tycker inte att den är porrig det minsta (jag håller alltså inte med i åsikten bara för att jag tycker att man får ha sin egen s a s...OBS! rör en tidigare tråd)

den är söt faktiskt!

Kanske skulle jag ta bort tårarna för det känns inte som man är där än, det känns mer som ett rätt initialt möte...

ett fint sådant!
2008-11-14

  Lena Krantz VIP
Ett omtag? Hmm...intressant!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP