Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig inte för att


Jag älskar dig inte
för att inget annat stämmer
och går ihop
för att repet bara går så långt
för att solen bara skiner
på det som vi bygger
älskar dig inte
för att havet endast slår sina
vågor mot våra fötter
för att vinden viskar våra namn
i stormens öga
eller
för att rosor växer vilt runt våra
vildvuxna diskussioner

Jag älskar dig inte
för att inget annat är förnuft
och känsla
för att vägen bara slutar där
vid återvändsgränd
för att himlen bara skingrar
sina moln för oss
älskar dig inte
för att månljuset endast lyser
runt våra steg
för att höstlöven bara vägrar
släppa taget över våra huvuden
eller
för att sommaren skriker i smärta
när vi lämnar den

jag älskar dig inte
för att inget annat stämmer
och går ihop
för att inget annat är förnuft
och känsla


jag älskar inte för att




jag älskar dig för allt




Fri vers av Havanna
Läst 530 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-11-14 09:46



Bookmark and Share


  alvan
Vilken innerlig text, vilken kärleksförklaring! Jag blir varm och fylld att varma känslor!


SKA
DET
VARA

Hallelujah.. ;-)
2008-11-14

  Yrre VIP
Perfekt.
2008-11-14

    onaniserande klimakteriedam
farligt grann symmetri....plain n' simple
2008-11-14

  Elaine.S VIP
Kärlek med intensiv känsla, tänkte välja några rader som jag tyckte mest om , men det blev så många..så det får bli alla!
2008-11-14

  drakbruden VIP
Bravo!
2008-11-14

  Domino
Vackert=)
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna