Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterindiandans



Vik hädan du regn

dunsta dina pölar bort




låt vintern komma




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-14 09:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Det vore önskvärt!
En bra haiku i tiden.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna