Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Istället för att stryka en JÄTTE-tvätt....


Fåglar


Tita en entita.
Var det inte en mes!
Har ni sett dom-herre?
Gjort något sten-knäck nyligen?
Vad är and-emeningen?
Va? Är Bo finkad?
Ja, åkte fast i siska kontrollen.
Hur mås?
Jotack, stor trut.
Smaka lite örn-gott, kanske?
Har du snott min korp?
Nä, jag är väl ingen skata heller!







Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-11-14 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP