Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid liv.

det svarta kastas
in i det vita

du måste
vara tydlig!

här slåss vi
med ord.




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 19:09



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Al Aska Poll Och-
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock