Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a name


I remember a name

the only clear memory I have

five characters and an unclear dot

I don't remember where I saw it first

where I heard it or even why

I've searched everywhere for that name

not the phonebook... cause it seems like cheating...

but everywhere else

my heart pounds when I hear my inside voice spell it out

in time with each character... like they have their own beat

I can pronounced the name by voice, I've tried... and failed...

I want to scream it out of me... but I can't...

it feels... it feels dear to me... cherished... like a prayer...

I don't know why

I wish I could remember...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 92 gånger
Publicerad 2008-11-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen