Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även denna från en förvirrande tid i mitt liv


Svart blick

Svart i blicken
hjärtat bankar,
hårt.
Mitt inre är
i kaos
Mina tårar sprutar.
Hans hånleende
hans sätt
att titta ner på mig,
betrakta mig
som om
jag vore något
fult
smutsigt
infekterat
men det är
endast mitt hjärta
själ
sinne
Vad har hon
som jag
inte har?
Med mig
sover du
handlar du
äter och slappar.
Med mig...
Släkten kommer
jag står här.
Ett vackert utseende
att visa upp,
men inom
husets fyra väggar
ekar hårda ord
bittra tårar
och bejdan om
att aldrig mer
svika.
Hans hjärta var mitt
mitt hjärta var hans
men han
kräver det
åter.
Ska man
aldrig
känna något
tycka något
säga något,
ha egna tankar
eller åsikter?
Bara vara
en dum Barbie.
Valet är mitt,
men kärleken är
för stor
och jag är
för liten...




Fri vers av Jessica Kernell
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-12 00:17



Bookmark and Share


  Kiina
Jag tycker den här är jättebra! Specielt det sista "Kärleken är för stor och jag är för liten"... Tror jag vet hur du menar! Tur att du inte lever så längre! Inte tycker jag att den tolkas som förvissande snarare ganska klart men skillnaden är kke att du inte ville känna just så!
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Kernell
Jessica Kernell