Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har många ggr velat skriva till dig om din längtan. Men den är så svår att skriva om i ord och det är så svårt för jag vill inte göra illa det som redan blöder. Jag hoppas att du får allt du önskar!


-En stjärna väntar på att få gro-

Jessica
Jag vet så väl vad du önskar dig i år

Ett litet liv att vagga vid ditt bröst
En liten en som ser på dig som livets tröst

Du vet min vän att kärleken kommer att skänka dig en
En som i sitt tonårsliv kommer att skrika dig till sorg
En liten en som du förbannar för att vara dig så lik

När liten sen blir stor står hon där med sin mor
Sin bäste vän
En liten en som du kan älska än

Lilla Jessica min vän
Förlåt mitt ynka ord

Jag ska be för dig inatt
Att Gud innom dig ska så ett litet frö att gro
Till en skatt så stor

Titta upp på himlen min vän
En av stjärnorna som glimmar är din att så
Den väntar på ett hem

Du kan vila ut och låta allt bero
För din stjärna har valt dig till sitt bo
Hon finns där den dagen du minst av allt kan tro





Fri vers av Kiina
Läst 756 gånger
Publicerad 2005-09-15 00:27



Bookmark and Share


  Jessica Kernell
Min älskade lilla Kiina!
Åh, vad jag älskar denna!!! Du sätter ord på sådant jag aldrig kunnat få ur min strupe.
Du är så fin gumman!!!
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina