Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min äldsta och bästa vän... Tack för att du finns! *Livet är bättre än så här, du ska få se du med*


Magiska systrar

När åskan går och regnet piskar din själ
När du låtit stolthet gå och funnit dina farväl
När dagen inte längre känns som din

Då ska du lämna din lilla hand i min
Då ska du känna att du kan gå
Då ska du känna att din smärta är delad på två

Vi delar inga blodsband
så, som Magiska systrar är vi

Gråt och skratt fullmånar och änglar
Vänskap systrar hjärtan och sprukna drömmar
Jord och hav ängar och gröna välbehag

För som Magiska systrar, det är vi

Barn blir till ung-vuxen som blir mognare med åren
Som sommar som blir till höst och natt till gryning
Systerskap som mognas från fullmåneritual till blommande ideal

Jag ska finnas där för dig när du behöver mig
Jag ska råda dig när du behöver fråga mig
Jag ska skratta med dig när du är glad

Jag ska vara din storasyster varje dag så som du är min
För vi är som Magiska systrar du och jag
Som Magiska systrar med osynliga band

Jag sätter en knut nu på våra band
En som aldrig kan gå upp
Förhäxar den att vara sluten så att ingen får den upp

För inget ska ta ifrån
Det systerskap, som så starkt
Flyter i vårt tvådelade blod

Magiska syster Min
Magiska syster Min




Fri vers av Kiina
Läst 789 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-01 21:58



Bookmark and Share


  Jessica Kernell
Helt klart en av de bästa du skrivit, har vederbörande läst den?
Hon kommer bli riktigt glad!
2006-03-06

  GrönDemon
Oj vad jag tyckte om denna! Riktigt fin, starka ord. Ytterst fint budskap! Klar favorit!
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina