Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Naiv, frågetecken-

L I T A
på mig
sa du till mig

Jag litade på dig fast du svek mig
Jag litade på ditt ord fast du skrek åt mig
Jag fortsatte att lita på dig efter det att du utelämnat mig

L I T A
På oss
sa ni

Dagen innan ni slet mitt hjärta i tu
Och med ett blödande hjärta
Låg jag på marken och kved

Ensam i en hög av svärta men jag litade på dig och dig och dig
Litade så hårt att alla era sparkar försvann i det blå
Sen låg jag där leende med uppsträckta armar och litade på
att ni skulle borsta av mig dammet och hjälpa mig upp

Men kvar ligger jag änn... Mitt leende är stelt sen länge




Övriga genrer av Kiina
Läst 590 gånger
Publicerad 2005-11-16 03:05



Bookmark and Share


  Jessica Kernell
Oj, oj, oj...
jag tror jag vet vad detta handlar om... tyvärr.

Myccket bra skrivet!
Känner smärtan i mig, du har fångat ögonblicken där insikten slår en hårt i magen!
2005-11-17

    Cajsa
Underbar men sorglig dikt. Det är inte alltid människor håller det dom lovar. Tråkigt när det blir så!

Är dikten sann?
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina