Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig att förglömma

En del av mig
önskar
att jag aldrig mött din blick.
En annan del
lovprisar
den dagen
våra hjärtan smältes till ett.

En cell i mitt hjärta
förbannar
natten du gick.
En annan del
lyfter den till skyarna.

Jag lever, men jag är död.

Hur skulle jag kunna veta
att limmet var alldeles
för hårt att att brytas.
Att kärleken som blommar
aldrig förfaller?
Att kropparna som åtrås
aldrig glömmer?


Jag lever, men jag är död.





Fri vers av Jessica Kernell
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-10-04 22:31



Bookmark and Share


  Kiina
Waow den här var riktigt riktigt bra!!
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Kernell
Jessica Kernell