Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Som en ängel om natten-

Jag kommer med natten
Smyger in i dina vrår

I ditt minne
Lämnar jag drömmar som spår

Alla dina sår har gjort timmar till år
Men jag kommer med mina vingar
och blåser så gott det går

Kraften i ditt hjärta har en gång brustit av smärta
Men för varje natt som går ger jag dig allt jag får

När du vaknar så ser du mig gå
För jag kan inte stanna där dina drömmar inte når





Fri vers av Kiina
Läst 748 gånger
Publicerad 2005-07-20 01:04



Bookmark and Share


  Jessica Kernell
För jag kan inte stanna där dina drömmar inte når

Denna rad!
Den fyller mig med alla ord som jag aldrig lyckats få ut ur min strupe!
Jag ÄLSKAR denna gumman!
2005-08-12

  Peter Stjerngrim VIP
Tack för att du visade mig vägen hit!
Blir glad när jag berörs av ditt vackra melodiskt mjuka ordflöde, fyllt av syfte, mening och verklig innebörd ...
Ger mig en känsla av att det finns fler som inser vad som är av väsentlighet i livet!*ler*
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina