Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Låt morgonen bli sen-



Kom tillbaka till mig

Kom jag behöver dig

Lägg dig ner en stund bredvid mig
Andas med hjärtat
Andas med mig

Känner du
Hur vi stannat upp en stund
Känner du himlen bara en tum från din mun

Du luktar som när regnet smekt jordens själ
Som en blandning av jord, hav och liljors vackra flärd
Känner du det med

Hur vi står still en stund

Kom
Lägg dig bredvid


Kom och låt morgonen bli sen




Fri vers av Kiina
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-23 02:55



Bookmark and Share


  Herr Morris
tiden står inte
bara stilla
på bruten engelska
är den more gone

för att lämna plats
åt varma hjärtan


Magisk rad: himlen bara en tum från din mun
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina