Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April 2004 ... Lite av det där med att vakna och önska att man fått en dröm med värme i ...




Där min tillkommande väntar


Det känns
att tiden går ...

... Har vandrat
några hundratusen mil
genom de själsliga
prövningarnas land ...

... men ännu ej
funnit min strand
i en stilla vik
där min tillkommande väntar
med sin längtande
utsträckta hand ...

Det skaver i mina själsliga sår
av längtan och saknad
efter att ha vandrat
utan min älskade
i allt för många ensamma år ...

Hoppet om en bättre morgondag
är det enda som återstår
sedan allt jag förlorade igår ...


©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 3290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-06-21 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2016-02-01

  Kiina
Så vackert!! Orden får det att svida i hjärtat!
2005-07-20

  Cinemiracle
Din dikt betyder mycket för mig just nu. Både om ensamhet och hopplöshet, men också om livsmod och framtidstro. Tack!
2005-07-14

  eee
Dina ord berör mig! Tack........
2005-07-07

    Idun 1
Fint skrivet om drömmen i livet och den starka längtan efter...
2005-07-01

    ej medlem längre
sorg och ensamhet... saknad och längtan....dessa saker uppfyller en mer än glädje och lycka tycks det ibland....
2005-06-26

    Agnieszka
vackert, sorgligt skrivet. med ett språk som väcker känslor.
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP