Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa saker går inte att förklara


säg mig min sköna.

Säg mig min sköna,
varför plågas vi i detta helvete,
om det finns något värre?

Säg mig min älskade,
varför får jag vila mitt trötta huvud,
mot din underbara byst,
när vi endå förr eller senare,
kommer skiljas åt?




Övriga genrer av thedarknessinside
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-15 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thedarknessinside