Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Tears.

Jag stryper mig själv för att se vad som händer,
Jag hoppar från en bro för att se vad du säger.
Men när jag har skurit halsen av mig och du gråter
vid min kista, är han med då? eller kanske du
då inser vad det innebär att älska någon.




Fri vers av thedarknessinside
Läst 816 gånger
Publicerad 2008-11-29 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thedarknessinside